Välkommen hit!

Flying Kites For Peace. Internationell mötesplats för drakflygning och workshop. Flying Kites For Peace skapar kreativitet,glädje och utmaningar. Alla kan flyga Drake. Att flyga drake är gränslöst. Flying Kites For Peace genomför workshop och ”Kickoff” i Drakflygning på olika platser i Stockholm för alla intresserade. Flyga drake skapar gemenskap genom kultur och drakflygning Flying Kites For Peace skapar lust, glädje och utmaningar. Den berikar ett mångkulturellt samhälle där alla får möjligheten att dela med sig av sina kunskaper. och erfarenheter. Workshop i drakbygge och drakflygning vill samla alla intresserade i Drakflygning genom workshops och nedslag i drakflygning. Den 27 augusti anordnas en mångkulturell Drakfestival i Stockholm. Se facebook för vidare uppdatering : Flying Kites For Peace.

One thought on “Välkommen hit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *